Kurs om bakterier og mat

Denne saken er eldre enn to år

Veterinærinstituttet holder kurs i ”Hvordan lete etter bakterier i mat og bruke resultatene?" kurset går i Oslo 7. og 8. mai. Påmelding innen 20. april.

Gjennom kurset lærer du om hvorfor analysere, ulike analysemetoder, fallgruver, validering , hva hvis prøven er positiv, akkreditering av metoder og hva du kan kreve av laboratoriet.

Målgruppe: Kurset retter seg mot personer som jobber med mikrobiologi i mat, ansatte i Mattilsynet, trygg mat- og kvalitetsansvarlige i næringsmiddelbedrifter og andre som kjøper mikrobiologiske analysetjenester knyttet opp mot næringsmidler.

Pris: NOK 2.500,- pr. person, inkludert lunsj og kursmateriell

Påmelding til:nmkl@vetinst.no innen 20. april
Påmeldingen er økonomisk bindende, men det er mulig å sende stedfortreder.

Kurset holdes på norsk.

Les programmet for kurset.

Del artikkel